/
/
/
Kronkel vaas – wit – aardewerk – rond – 14cm

Kronkel vaas – wit – aardewerk – rond – 14cm

34.95

De aardewerk Kronkel vaas van het merk Indore Home is een tijdloos en elegant decoratiestuk dat een vleugje charme aan elk interieur toevoegt. Deze prachtige vaas is niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zich, met een uniek en handgemaakt design.

Indore Home heeft een uitgebreide collectie aardewerken vazen en heeft dus altijd wel een vaas die perfect bij jouw smaak en interieur past. De vazen zijn geschikt voor zowel traditionele als moderne interieurs en kunnen gemakkelijk worden toegepast bij verschillende decoratiestijlen.

Deze vaas kan worden gebruikt als decoratief stuk op zichzelf, of gevuld worden met een takje of droogbloemen.  Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie, of een perfecte aanvulling op jouw eigen interieur.

Al met al is de aardewerk vaas van Indore Home een prachtige toevoeging aan elk interieur. Het unieke handgemaakte design, de duurzame constructie en de veelzijdige toepassingen maken het een waardevol en veelzijdig decoratiestuk dat nog jarenlang zal blijven inspireren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kronkel vaas – wit – aardewerk – rond – 14cm” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *