/
/
/
Passpiegel toog – zwart – metaal – ronde bovenkant – 150cm x 40cm

Passpiegel toog – zwart – metaal – ronde bovenkant – 150cm x 40cm

119.95

Categories: ,

Op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige spiegel om je outfit te bekijken voordat je de deur uit gaat? Zoek niet verder dan onze staande passpiegel van het merk Indore Home, die ook aan de wand bevestigd kan worden!

Met zijn slanke en moderne ontwerp is deze passpiegel een aanwinst voor elke kamer in huis. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit, en omdat de spiegel verstelbaar is kan je hem precies zo neerzetten zoals jij fijn vindt!

En als je beperkte ruimte hebt, geen probleem! Dankzij de wandmontagemogelijkheid kun je deze spiegel gemakkelijk ophangen en ruimte besparen.

Of je nu je outfit wilt checken voordat je naar je werk gaat of je make-up wilt bijwerken voordat je uitgaat, deze passpiegel is de perfecte keuze. Bovendien is deze spiegel ook een stijlvolle toevoeging aan elke kamer, van de slaapkamer tot de woonkamer.

Koop nu onze Indore Home staande passpiegel en geniet van de perfecte mix van functionaliteit en elegantie! En dankzij onze snelle verzending en uitstekende klantenservice hoef je nooit lang te wachten om te beginnen met het genieten van je nieuwe aankoop.

Gewicht 10 kg
Afmetingen 160 × 50 × 8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Passpiegel toog – zwart – metaal – ronde bovenkant – 150cm x 40cm” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *