/
/
/
Vaas Crocodile – goud – metaal – rond – 27cm

Vaas Crocodile – goud – metaal – rond – 27cm

49.95

Een gouden metalen vaas kan een echte eyecatcher zijn in elk interieur. En als deze ook nog eens voorzien is van een prachtig krokodillen patroon, dan heb je echt iets bijzonders in huis. Deze vaas straalt luxe en klasse uit en is een perfecte aanvulling op elk modern of klassiek interieur.

 

De vaas is gemaakt van hoogwaardig metaal en is met de hand vervaardigd door vakmensen in India. Het krokodillen patroon geeft de vaas een unieke uitstraling. Het is dan ook niet verrassend dat deze vaas een echte blikvanger is en in elke ruimte direct de aandacht trekt.

 

Bovendien is de vaas niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Door zijn afmetingen past hij op vrijwel elke tafel of kast en is hij geschikt voor allerlei soorten bloemen en planten. Het goudkleurige metaal zorgt bovendien voor een warme en sfeervolle uitstraling, waardoor de vaas perfect past bij een gezellige avond thuis.

 

Als je op zoek bent naar een exclusieve gouden metalen vaas, dan is de Crocodile vaas van het merk Indore Home een absolute aanrader. Bovendien is hij zeer geschikt als cadeau voor een bijzondere gelegenheid, zoals een verjaardag, huwelijk of housewarming

 

De bloempot is niet volledig waterdicht doordat deze met de hand gemaakt zijn.

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 27 × 17 × 27 cm
Kleur

goud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vaas Crocodile – goud – metaal – rond – 27cm” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *